Hösten <3

Nu tänkte jag berätta för er varför jag tycker att hösten är den bästa årstiden. För det första kan vi ju börja med att det börjar bli kallare ute vilket betyder att jag kan börja ta på mig tjocka mysiga tröjor, stickade halsdukar, vantar och det bästa; en go mössa! När det blir kallare blir också luften goare att andas in, den känns renare och smakar bättre, om ni förstår vad jag menar. Sen luktar ju hösten så mysigt. Nästa sak är höstvindarna. Finns det något bättre än när vinden fångar ditt hår? Jag känner mig så.. jag vet inte.. levande kanske, när vinden får mitt hår att fladdra. 
 
Den som påstår att hösten är en grå årstid: Var god se ut genom fönstret! Hösten är nog den årstid med mest färger! Visst att himlen är grå ibland men det är den ju alla andra årstider också! Se alla vackra färger på löven! Jag kan inte annat än att bli glad när jag ser dessa färglada löv. Och löven sen! Även fast jag inte är ett litet barn längre så kan jag inte annat än att älska att gå och sparka i löven som fallit till marken. 
 
Som stor avslutning så mynnar hösten ut i den bästa högtiden: Julen! Jag börjar redan få lite julfeber :) 
 
Så till alla er som inte tycker om hösten; ta med dig alla dina sinnen ut i skogen och insup allt! Lukta på hösten, smaka på den, öppna ögonen för att se allt vackert omkring dig och uppskatta att du kan se det. Känn vinden i håret och regnet smeka din kind. Var ute och bli lite kall och blöt för att sedan komma in ta en varm dusch, krypa ihop i soffan och dricka en varm kopp te. 
 
Ha en fortsatt underbar höst! 
kram loui <3 

Min fantastiska kör!

Idag hade jag och min kör gospelmässa. Jag måste bara säga att jag är så stolt och glad över att få vara en del av den kören. Den är full med så många underbara människor. Vi är alla i olika åldrar, vi arbetar med olika saker och många av oss har inte så mycket gemensamt; förutom sången! Tillsammans har vi roligt och skapar fantastisk musik. Jag har varit med i den kören i ungefär åtta år (om jag räknat rätt) och det har hänt så mycket på den tiden. Kören har utvecklats så mycket. Individer har växt och när varje individ i kören växer och utvecklas så utvecklas hela kören. Vi har en helt annan klang nu än vi hade för åtta år sedan. Vi har börjat lära känna varandra och de där främlingarna vi en gång sjöng med har blivit till vänner som man nu blir väldigt glad när man träffar. Vi har börjat sjunga ihop oss och har fått en riktigt skön klang. Och vi har fått så många solister som bara blir bättre från varje gång man hör dem. Jag tror att nästan halva kören sjunger solo nu. När jag började var det bara ett fåtal. Det är så roligt! Själv har jag sjungt solo några gånger nu, men det var först idag som jag njöt och hade roligt av att stå där och sjunga solo. Inte så att jag inte velat förut, men det har varit så läskigt och jag har varit så nervös att jag inte har njutit av det fören det är över. Men idag såg jag fram emot att få sjunga och jag ville inte att sången skulle ta slut för det var så kul! Jag kände mig inte alls lika nervös som jag brukar göra, bara lite lagom. Våran körledare hon är helt fantastisk. Hon utmanar oss och hjälper oss att växa. Hon vill att det ska bli så bra som möjligt och hon tror på oss. Jag tycker att kören känns som en stor familj. Jag känner mig trygg och har roligt där. Kören ger mig positiv energi och är som friskvård för min själ. Tack re:Joy för att jag får vara en del av denna fantastiska kör! Ni är guld!
ha en bra kväll! kram loui <3

Tillbaka igen

Många månader har gått sedan jag skrev sist. Jag hade nästan glömt av att jag ens hade en blogg. Jag har flyttat och blivit statsbo och har bott utan internet i ungefär 4 månader. I början måste jag säga att det kändes väldigt jobbigt då jag hade kommit att bli beroende av både mail och facebook. Men allt eftersom tiden gick utan internet kändes det bättre och bättre. Tillslut kändes det nästan skönt att vara utan det där beroendet av att alltid veta vad som hände med allt och alla. Att ständigt vara tillgänglig. Ska dock inte ljuga och säga att jag inte tycker det är skönt att äntligen ha internet igen, för det tycker jag verkligen. Men jag hoppas att jag nu kommer gå in när jag själv känner att jag vill och inte för att jag känner att jag måste gå ut för att jag måste veta om något har hänt. 
Ha de fint så länge, så kanske jag skriver snart igen ;) 
kram loui :) 

RSS 2.0