Underbara vänner!

Från det att skolan började efter sommalovet har det varit full rulle. Det började med tre ganska svåra kurser samtidigt. Eftersom jag inte klarade alla tentor direkt ledde det till extra jobb då det snart var dags för omtentor och tillslut var jag inne i den onda cirkeln = kuggar en tenta, pluggar till omtenta så att jag kuggar nästa riktiga vilket leder till omtenta som leder till att jag inte hinner plugga på nästa tenta och så vidare.. Det är ungefär så hela min höst och vinter sett ut. Nu är vi ute på praktik. En 8 veckor lång praktik på psyk. Vi har praktik halvtid och teori halvtid så man känner sig aldrig ledig. De stunder som blir över är jag helt slut!

Praktiken på psyk är väldigt intressant. Det var inte lika hemskt att vara där som jag först hade trott. Men visst är det jobbigt. Det påverkar en väldigt mycket och det drar upp saker hos sig själv som man har försökt trycka undan till det omedvetna. Det kan vara väldigt jobbigt stundtals, men det är kul att se förändringen hos patienter som varit riktigt dåliga. Det är då man förstår hur viktig psykiatriskvård faktiskt är.

Igår tråffade jag några gamla kompisar och fick chansen att bara glömma verkligheten för en stund! Det var väldigt skönt! Jag har verkligen helt underbara vänner och vi har väldigt kul tillsammans! Igår spelade vi tv-spel och hade det väldigt kul! Något som jag märkte under kvällen var att många av oss är väldigt tävlingsinriktade och dåliga förlorare! I alla fall när vi spelar tv-spel! Haha! Det var väldigt underhållande måste jag säga! =D Så tack mina kära vänner för ännu en underbar kväll! Jag hoppas vi ses snart igen! Utan dessa stunder hade det varit jobbigt att ta sig igenom vardagen.

Ha de fint!
puss å kram loui <3


RSS 2.0