En klar - två kvar...

Så, idag var en av tre tentor gjorda. Kan väl inte påstå att det kändes jättebra, men det kändes bättre än väntat ändå! Får hoppas den imorgon går bättre, den har jag pluggat på i alla fall! Men jag behöver verkligen ha lov nu! Det har varit ett lååångt år med massa plugg! Det är kul, det är det verkligen, men tentaveckor är väl inte det roligaste de drar ner stämningen lite. Kan inte fatta att jag redan har läst ett år! Det är helt sjukt! För ett år sen hade jag fullt upp med de sista inlämningarna, balen och studenten. Tiden går fort.. ibland alldeles för fort. Det märker man speciellt dagar då man legat och sovit för länge, hur en halv dag bara har gått förlorat, då man kunde gjort något annat. Men samtidigt kanske man behöver det ibland för att orka med allt annat. Ibland önskar jag att man bara kunde stanna upp och bara vara. Utan att behöva tänka på något eller oroa sig för nåt. Bara va och känna att allt kommer ordna sig. Bara ta vara på dagen, carpe diem...

Men det får jag väl göra efter tentorna. Haha.. det är lite lustigt, just nu känns det som mitt liv är uppdelat i "livet före tentorna" och "livet efter tentorna". Just nu är det nästan bara plugg som gäller och man snackar om saker som skulle vilja göra fast man inte hinner det nu, och då heter det att man ska göra det "efter tentorna" som om det vore ett annat liv eller nåt. Fast på sätt och vis blir det ju det också. Inte ett nytt liv så, men ändrade vanor och mer fritt, ledigt om ni förstår hur jag tänker.. Jaja hur som helst så längtar jag till "livet efter tentorna". Nu vill jag bara att det ska vara över för den här gången... och jag vill klara dem också förstås..

Men nu ska jag gå och läsa på en sista gång om njuren och cirkulationssystemet!
Ha de fint!
kramar loui

Loui gör en Carina Berg!

Igår fick jag vet att jag blev godkänd på min vårdhygien uppgift, vilket är väldigt skönt! Nu kan jag bara koncentrera mig helt på de sista tentorna! Det kommer bli mycket plugg nu framöver känner jag. Men stundtals är det faktiskt väldigt roligt! Det är ändå ganska intressanta ämnen, med undantag för lagarna och statistiken kanske, men annars tycker jag faktiskt att det är kul =)

När jag skrivit den andra av de tre tentorna innan sommarlovet, så kommer jag att göra en Carina Berg. Jag kommer "flytta in" till en person som man skulle kunna säga är lite känd i Borås. Vi har sett henne springa runt i stan iklädd nattlinne med ett ljus i handen sjungandes som en ängel om staffan och lucia. Hon är även känd under namnen Doris och Silvia. Det är alltså Maja jag pratar om för er som inte förstod =) Hur som helst så kommer jag bo hos henne i ungefär en vecka. Ser fram emot det för jag tror vi kommer ha jättekul! Men mer om det får ni veta då, när jag har "flyttat in"! För nu ska jag sova så att jag orkar plugga imorgon!

Ha de fint!
kramar loui

Äntligen!!!

Nu har jag äääntligen tagit körkort! Jag önskar att jag hade gjort det tidigare så jag hade sluppit plugga på det samtidigt som det var en massa annat tentaplugg, men nu behöver jag inte tänka på det längre! Det  var valborgsmässoafton, kungens födelsedag, som jag hade min uppkörning. Klockan 13.00 backade jag ut från parkeringen utanför vägverket eller vad det nu heter, där bredvid Boråshallen i alla fall. Sedan körde jag iväg med en kvinna i framsätet som hette Eva, eller ja.. hon heter väl fortfarande så.. och så en snubbe i baksätet (som jag inte minns vad han hette, jag var ganska nervös). Sedan körde jag i ungefär 35 minuter innan jag parkerade på samma ställe som jag backade ut ifrån tidigare. Jag minns inte riktigt vad Eva sa till mig, bara att hon påminde mig om att jag skulle andas (vilket hon även hade fått påminna mig och tre gånger tidigare) och att jag hade klarat mig! Vilken lycka! Jag blev väldigt glad och fick nästan tårar i ögonen av lycka! Efter att jag fått min "körlapp", eller provisoriska körkort, gick jag iväg och satte mig på en trappa utanför Boråshallen och väntade på att mamma skulle komma, jag passade naturligtvis på att ringa och smsa till mina kära vänner =) Efter en stund kom mamma och min syster för att hämta mig så att vi kunde åka till Varberg, och naturligtvis var det jag som körde! När jag körde till Varberg hade jag inte riktigt fattat att jag faktiskt hade tagit körkort, det kändes inte på riktigt fören jag skulle skjutsa min bror till några kompisar på kvällen. Pappa satt bredvid mig och rutorna var nervevade och vi spelade U2s senaste skiva på högsta volym. Magnificent. Det var då jag kände det: jag har körkort!! WOHO!! =) Underbart!

I fredags var jag på posten på trandaredsvägen och hämtade det lilla rosa kortet. Tänk hur mycket man kan tycka om en liten rosa plastbricka! Som ni kanske förstår så är jag grymt glad! =)

Sen har jag även klarat den dumma mikrobiologitentan också! Så nu slipper jag plugga bakterier och virus ett tag! Så fick jag godkänt på de tre inlämningsuppgifter jag har lämnat in också =) Grymt skönt att slippa komplettera dem!

I lördags var jag på Eldkvarns konsert på Sagateatern, måste bara säga att de är sååå bra!! De var mycket bättre live än på skiva. Var nästan döv efter de två timmarna konserten höll på, men det var det verkligen värt! Underbart!! =)

Nej, nu ska jag sova så jag orkar med demensföreläsningen imorgon!
Ha det underbart!

Sweet Dreams!
kramar Loui <3

RSS 2.0