ledig dag!

Idag är min enda lediga dag denna veckan, eller ska jag kanske säga var.. denna dagen är ju snart slut så.. Det har väl inte hänt så mycket roligt, jag har övningskört, sprungit runt i hela stan för att leta efter ett par tofflor till praktiken, pluggat körkortsteori, jobbat med en studieuppgift som ska in efter praktiken.. ja de va väl allt.

Att hitta ett par tofflor var ju inte det lättaste! Jag brukar i vanliga fall tycka att det är kul att prova skor, men idag kändes det bara motigt efter att ha gått in och ut i x antal affärer för att försöka hitta ett par tofflor som uppfyllde alla mina krav. Tillslut när jag var på väg att ge upp hittade jag ett par tofflor i en prisklass som passade mig bra och de var ganska sköna. Sen var det inte så lätt att hitta ett par eftersom jag inte visste vad jag letade efter =P

Denna veckan började jag äntligen min praktik! Det är skönt att få ett "avbrott" i pluggandet. Har ju inte vart ute på praktik sen i 9:an.. Men min kropp har inte riktigt ställt in sig på att jobba än.. stupar i säng även de dagar jag slutar halv fyra! haha! Men det ska det nog bli ändring på om några veckor får jag hoppas! Praktiken är ju dock inte det enda på schemat! Förutom att vi ska jobba minst 35 timmar i veckan, så ska vi göra tre inlämningsuppgifter, plus att jag håller på att ta körkort, så jag har en del teori att plugga, och så har jag kuggat en tenta så jag måsite plugga till omutenatan och de nya tentorna och seminarierna som kommer... så det är väl egentligen inte jättekonstigt att jag är trött på kvällen när jag ska gå och lägga mig?!

Det som jag tycker minst om med högskolan och praktiken är att jag inte hinner träffa mina älskade vänner lika ofta. Jag saknar dem verkligen.. Det känns så konstigt att ha gått från att ha träffat dem nästan varje dag till att jag nu får vara glad om jag träffar dem en gång i månaden, eller vanligare en gång varannan månad..

Men nu ska jag gå och dricka te och se på That 70's show!
Ha de fint!
kram loui

RSS 2.0