Min födelsedag!

Hej igen!
Som jag skrev sist så tänkte jag berätta lite om min födelsedag eftersom det var en sån toppendag! Jag borde väl egentligen sitta och läsa i en av mina skolböcker nu, men jag gör det sen =P

Måndag morgon klockan kvart i 6 vaknar jag av att mamma och pappa sjungandes kommer in i mitt rum med frukost på sängen och en present (en jättefin klocka som jag valde ut dan innan). Mina syskon ligger fortfarande och sover eftersom de är väldigt morgontrötta! När jag ätit min frukost gorde jag mig iordning för min första dag som 19-åring och min första dag på högskolan! 5 minuter i 7 sätter jag mig på bussen, grymt nervös! Ungefär 5 minuter innan jag kommer in till stan får jag ett sms av en kompis som också skulle börja i min klass som sägera att hon är jättenervös, och det känndes lite bättre för mig att veta att det inte bara var jag som satt där på en buss och var nervös.

Vi träffas vid pressbyrån och sluter upp med ännu en nervös kompis och går tillsammans mot stora torget där alla nya studenter skulle träffas. Vi går till våra faddrar och resten av våran klass och får ställa oss i ett led och hålla i ett snöre som vi sedan kommer gå runt och hålla i resten av dagen samtidigt som vi går runt lite i stan och sedan till skolan sjungandes på några konstiga sånger. =P Då och då stannade vi till och gjorde någon lek till exempel att vi skulle ställa oss i skostorleksordning på repet. På eftermiddagen vid halv tretiden skulle jag tro, var det dags att åka hem. När jag kom hem mådde jag väl inte direkt så bra; jag var hungrig som en varg och jag hade sprängande huvudvärk och var jättetrött, så jag tog en dusch och gick sedan och la mig en stund för att vila innan resten av familjen skulle komma hem.

När alla var hemma öppnade jag mina presenter och sedanåt vi en delikat födelsedagsmiddag som bestod av grillat kött, klyftpotatis och cafe de paris sås! När vi suttit och vilat magarna en stund åt vi en jättegod kladdkaka som min lillebror och min mamma hade bakat. Efter det skulle jag in till stan för att träffa några kompisar och gå på bio. Så jag övningskörde (eftersom jag ännu inte har tagit körkort..) in till stan och sedan träffade jag mina kära vänner! Har verkligen saknat dem! Vissa av dem hade jag inte träffat sen efter studenten så det var kul att ses igen! En av mina kompisar (anledningen till att vi skulle träffas just denna dagen) skulle åka till London för att vara au pair (hur de nu stavas..=S). Det var trist att hon skulle åka iväg men samtidigt är jag väldigt glad för hennes skull! Bion vi såg var Mamma Mia! Den var verkligen superbra!! Så om det är någon som inte sett den så var god gå och se den nu! =D Jag skulle verkligen vilja vara med i en musikal! Det verkar såå roligt!!

Efter att filmen var slut sa vi hejdå och jag åkte hem igen för att sova. Jag skulle ju trots allt till skolan dagen efter, så även om jag ville att dagen inte skulle ta slut så var jag tvungen att gå och lägga mig. Men jag hade verkligen en fantastisk dag! Så alla som var med och gjorde min dag så bra: Tack!

Nu ska jag gå och läsa Tamm!! Ha de fint!
puss å kram loui <3

Tillbaka till verkligheten...

Så.. nu är sommarn över och det är dags att komma tillbaka till verkligheten. Lite trist eftersom det är väldigt skönt att kunna ligga och sova så länge man vill utan att bli störd av den evigt ringande väckarklockan. Men samtidigt är det väldigt skönt att få lite rutiner på dan! Äntligen händer det lite saker istället för att dag efter dag sitta och inte veta vad man ska göra. Det är inte så att jag inte har tyckt om att vara ledig ochinte ha något att göra, tvärtemot har det var skönt att få tillbaka lite tid och få chansen att tänka på saker som jag skjutit upp att tänka på alltför länge.. Men efter några veckor börjar det bli lite långtråkigt och det blir lite jobbigt när man har så mycket tid att man hinner tänka för mycket..

Nu har jag i alla fall börjat skolan igen! Har börjat plugga till skjuksköterska på högskolan. Just nu är det lite småtrist med bara massa information hela tiden men jag tror att det kommer bli roligare med tiden, allt eftersom man kommer in i det. Fyllde 19 i måndags också! Måste säga att det var en av mina bättre fördelsedagar på länge! Hade en toppendag! Hinner inte berätta om den nu, men jag har tänkt göra det när jag hinner =P

Nu ska jag iväg och sjunga! Ha de fint!
kramar  loui  =)

RSS 2.0