Dag 3...

Jag har nu bott hos Maja i 3 dagar och som jag förutspådde så har vi väldigt roligt! Än i alla fall! =D Igår jobbade hon hela dagen medan jag satt och pluggade. Eftersom det var fint väder tänkte jag att jag kunde sätta mig ute på balkongen i skuggan och plugga, så jag sätter mig där och naturligtvis råkar jag slumra till en stund. Jag vaknar sedan en timme senare av att Maja ringer och säger att hon har slutat och undrar om hon ska köpa med sig nåt hem. Då upptäcker jag att under tiden som jag slumra så har solen, som tidigare gömde sis bakom träden, kommit fram och naturligtvis så har jag suttit konstigt och fått en jätteful solbränna på benen! Det såg ut ungefär som en kant eller nåt.. ja vet inte.. tror att boken råkade hamna på benet och gorde ett fult märke. INTE KUL! =P Men det löste sig. Jag fick sitta och sola bort det helt enkelt! Så nu är det borta..

När Maja kom hem satt vi och degade en stund vid varsin dator mitt emot varandra vid köksbordet och så chattade vi på facebook. Jag menar.. det är ju så jobbigt att prata på riktigt! Haha! Och sen kollade vi på ett klipp på Björn Gustavsson när han är en svensk-kines. Väldigt roligt. Jag tror det var där det började gå utför, efter det var det bara flumm för hela slanten! Haha! Sedan kollade nåt annat jätteroligt på youtube.. kommer inte ihåg vad det hette, men det var typ några hand-dockor som såg ut som Harry Potter och hans kompisar och så sjöng de en massa sånger å så.. ja.. det var också jättekul i alla fall! Sen började vi laga mat - tacos! Eller ja.. vi hade glömt köpa tacomix så det blev typ tacos =) men det var gott ändå! Efter det var vi så trötta och flummiga och återigen började vi skratta åt saker som egentligen inte är kul! Efter det gick vi och kollade på några avsnitt av One Tree Hill. Mellan två avsnitt gick jag och gjorde iordning te. Jag hade köpt två olika te sorter när jag "flyttade in" och den första sorten var jättegod så nu skulle vi testa den andra sorten. Säger bara det - INTE GOTT! Blää! Först såg det helt konstigt ut, det var rött, verkligen jätterött! Sen när man hade druckit ur nästan allt var det någon sorts blåvit-aktig sörja på botten som smakade jätteäckligt! OCh det roliga var att båda satt och drack sitt te helt tyst men ingen våga säga att det var äckligt, sen sa jag när vi skulle duka ut "det här var ju inte det godaste teet jag druckit" och då vågade även Maja erkänna. Jag förstår henne, om man får nåt och så smakar det inte bra så kan man inte med att säga det. Men vi kunde skratta åt det sen i alla fall!

Idag jag upp vid 7 för att börja plugga medan Maja låg och sov. Efter att hon hon hade ätit frukost några timmar senare så tog vi en promenad till Maxi för att köpa kaffe. Väl där kommer vi på att vi kanske borde köpa någon kvällsmat vilket resulterar i att vi nästan glömmer att köpa det vi egentligen gick dit för - kaffet! Haha så kan det gå.. men vi kom ihåg det som tur var. När vi kom till kassorna valde vi naturligtvis fel kassa (det gör jag alltid). Denna gången var det (förmodligen) en kille som var ny, han kunde inte koderna, eller vad det nu är, till några grönsaker så han fick fråga tjejen i kassa bredvid hela tiden, vilket jag, skadeglad som jag är, tyckte var ganska roligt medan Maja som vet om hur det känns att vara ny i kassan tyckte synd om honom. Och folk tror att jag är den snälla ;P Okej det var synd om honom men det var faktiskt ganska roligt och jag tror att han också kommer skratta åt det en dag ,även om det känns jobbigt nu. Faktiskt. Det brukar vara så. Sen släpa vi hem allt.. upp för alla backar. Väl hemma åt vi lunch och efter det åkte Maja till jobbet, så nu sitter jag och pluggar.. eller ja.. inte exakt nu för nu skriver jag här.. men ja ni fattar.. ikväll ska vi se när Paris Hilton försöker hitta en ny bästa kompis (!) och sen ska jag se på House =) känns som en bra kväll!

Men nu ska jag duscha och sen fortsätta plugga!
Ha de fint!
kram loui

Dag 2

Igår "flyttade" jag in hos Maja. Kommer att bo här i en vecka. Igår började dagen med att vi åt frukost och sedan tog vi bilen till Knalleland för att leta efter en present och köpa drickor att ta med på "morsdag-utflykten" med min familj .Så vi sprang runt i en massa olika affärer och letade efter den här presenten och jag bara kände hur skoskaven växte på fötterna. Tillslut kom vi till en affär som hade det vi sökte efter, så jag ringde hem (jag gick ett ärende åt mamma och pappa) och skulle fråga om den blev bra. Men då kände de sig lite osäkra och eftersom de inte kunde se den så struntade vi i att köpa den. Så då gick vi och köpte dricka istället och gick tillbaka till bilen. Det enda vi fick ut av den resan var egentligen 5 drickor och några skavsår. Men that's life!

Så efter det givande knallelands besöket åkte vi och hämtade min mormor, som också skulle med på utflykten. Sedan bar det av mot Hofsnäs! Det är verkligen vackert där ute nu! När vi väl var där träffade vi resten av min familj. De hade dukat på ett långbord som låg precis vid sjön. Efter en liten stund kom min moster och hennes familj också dit och då var det dags att äta! Mamma hade lagat köttfärspirog och skaldjurspaj! Det var väldigt gott, eller ja.. jag tycker ju inte om skaldjur så den åt jag inte av, men köttfärspirogen var god! =P

Efter maten var det fika; hallon cheescake och citroncheescake (hur det nu stavas). Det var också riktigt gott! Efter det åkte vi hem så jag kunde packa inför "flytten". Jag hade naturligtvis glömt göra det innan. Eller rättare sagt, jag kom ihåg att jag skulle packa, men jag tänkte att jag hade längre tid på mig, så jag sköt upp det. =P Tidsoptimist? Så, när jag hade packat klart, skjutsade mamma in oss till stan så att vi först kunde handla lite. Ja.. vad ska man säga om det? Haha.. eftersom vi inte hade kollat efter vad som fanns hemma innan vi åkte, så hade vi ingen aning om vad vi behövde =P så vi sprang runt där inne i affären och gick lite på känsla för vad vi böhövde köpa och det blev mat till två måltider i alla fall =)

När vi kom hem till Maja var vi ganska hungriga, så vi marinerade karréskivorna och majsen och sköljde och delade potatis och satte in dem i ugnen. Sedan gick vi ut och tände grillen. Det är verkligen så somrigt att grilla!! Det är, enligt mig, bland det bästa som finns! När vi hade grillat färdigt gick vi in och åt denna underbara måltid samtidigt som vi såg på twilight. Den filmen är verkligen så bra! Vid den här tiden på dygnet var vi ganska trötta vilket resulterade i att jag fick ett skrattanfall av något som egentligen inte alls var roligt och det smittade av sig, så vi satt där i soffan och skrattade som två galningar åt något tråkigt =P ja.. och folk tycker man behöver alkohol för att ha kul.. säger bara det att jag tror jag klarar mig ändå! =D

Men nu ska jag plugga. Ha de fint!
kram loui

RSS 2.0