Mina funderingar i höstmörkret

Det senaste veckorna har jag funderat en hel del på vad som definerar mig - vad som gör att jag är jag? Och hur ser andra på mig? Ser jag på mig själv på samma sätt som andra ser på mig? Är det några speciella saker som gör att jag blir uppfattad på ett visst sätt? Eller är det vilka jag umgås med? Elller är det hur jag klär mig eller vad jag skrattar åt? Är det mitt kroppsspråk - hur jag går, rör mig och så vidare? Eller är det kanske en kombination av alltihop? Och vem är det som definierar mig? Är det jag själv? Mina vänner? Folk jag inte känner? Eller allihop? Har alla samma rätt att definiera mig? Klär jag upp mig och sminkar mig för min skull - att jag ska känna mig fin - eller är det för någon annans skull? Bryr jag mig om vad andra tycker om mig? Jag tror jag bryr mig om vad mina vänner tycker. Jag försöker att inte bry  mig om vad folk jag inte känner tycker, men om någon granskar mig uppifrån och ner med en ogillande blick kan jag inte låta bli att inte bry mig. Går det att inte helt bry sig om vad andra tycker? Går det att stänga av helt? Förmodligen är det väl ingen som bryr sig eftersom alla har så fullt upp med att fundera på sig själva och vad andra tycker om dem att de egentligen inte har tid att fundera på vem jag är.
Förutom att fundera på dessa saker har jag nu fullt upp med C-uppsatsen. Var väldigt nervös när jag började i en ny klass just med tanke på C-uppsatsen. Ville ju gärna ha någon vettig att skriva uppsatsen med, någon som jag funkar bra med. Som tur var löste det sig väldigt bra! Måste säga att det funkar jättebra att skriva med Heidi :) Får hoppas att resultatet av allt vårt slit blir bra!
Ha det fint!
kram loui <3

Onsdagkväll

Det är onsdag kväll och regnet smattrar på mitt fönster. Det är höst på riktigt ute nu med både storm, regn och strålande solsken! Tiden gå fort och nu är det bara lite mer än två månader till julafton! Längtar :) Det har varit fullt upp de senaste veckorna (vilker är en av anledningarna till att jag inte skrivit något här). Jag har bland annat skrivit mina (förhoppningsvis) sista tentor på min utbildning. Klarade båda mina sluttentor så nu väntar jag bara på resultaten från en annan tenta! Har börjat skriva på C-uppsatsen med en kompis. Känns ganska bra för tillfället, hoppas att den blir bra!
I fredags träffade jag några om mina favoriter för att spela laserdome och käka tacos :) Måste bara säga att laserdome är så kul! Och svettigt... :) Rekomenderar det varmt till alla som inte har testat det (och naturligtvis till dem som har testat det också). På lördagen hade jag och min kör gospelmässa. Det kändes som att det gick riktigt bra faktiskt! Det var kul att det kom så mycket folk (var nästan fullsatt!) med tanke på att det var tre stycken andra gospelmässor samma dag. Mitt solo kändes väl sådär. Det gick ganska bra men var inte helt nöjd. Min hals kändes så torr så andra gången det var dags för mig att sjunga (det var en sång där jag och kören typ turades om att sjunga) kändes det som att jag inte fick fram något. Kändes som jag hade vandrat i öknen utan att ha med vatten eller som att jag andats torrluft några minuter. Och när jag var klar skakade mina händer så man skulle kunna tro att jag tagit tre doser Bricanyl (en luftrörsvidgande medicin vars biverkan bland annat är skakningar). Men folk sa att det lät bra så jag får väl tro på dem! Efter konserten gick jag och mina fina och käkade pizza <3 Efter det åkte jag med en kompis hem och kollade på How I met your mother och tjötade :) Söndagen blev det sovmorgon :) Något som jag verkligen behövde! Så tack till er (om någon av er skulle läsa detta) som gjorde min helg underbar <3
Denna veckan har till största del bestått av C-uppsatsplugg med Hedi :) Var och simmade för första gången på ett tag också vilket var riktigt skönt! Känner att det är dags att ta tag i träningen igen efter ett litet uppehåll. Mår så mycket bättre när jag tränar än när jag sitter still. Idag har jag jobbat på mitt gamla sommarjobb :) Riktigt kul! Trivs verkligen bra där, även fast jag kände mig lite lost idag när jag bara hoppade in en dag!
När jag kom hem i eftermiddags kände jag plötsligt hur ont jag hade (har) i min högra fot. Känns typ som när man har stukat foten :( Men har ingen aning om vad jag har gjort. Den är litelite svullen (inte mycket), litelite blå (inte mycket), har svårt att stöja på den och det gör ooont! Så, nu har jag klagat så det räcker! Imorgon blir det plugg och på kvällen körövning! :) Efter det följer en mycket lovande helg!
Hoppas ni har det lika bra i höstrusket som jag har det! (Och med höstrusket så menar jag att jag gillar det)
Ta hand om er!
kramar loui <3

RSS 2.0